Izjava o privatnosti

Zadnja izmjena: 27. travnja 2021.

Kulturno umjetničko društvo Ljuba voda (KUD) poštuje vašu privatnost i temelji svoje internetske stranice na tehnologijama koje pružaju bolje i sigurnije mrežno iskustvo. Ova Izjava o privatnosti odnosi se na prikupljanje i obradu vaših osobnih podataka na svim internetskim stranicama na domeni www.kudljubavoda.hr i njezinim poddomenama (u nastavku: internetske stranice). Korištenjem ovih internetskih stranica suglasni ste s načinom prikupljanja i obrade podataka opisanim u ovoj Izjavi. Molimo vas pročitajte ovaj tekst u cijelosti kako biste razumjeli koje informacije prikupljamo od vas i na koji način ih koristimo.

Prikupljanje i obrada osobnih podataka. Kako bi se održala funkcionalnost internetskih stranica i omogućile usluge koje želite, KUD može prikupljati i upotrebljavati vaše osobne podatke. Internetske stranice KUD-a možete koristiti bez otkrivanja vaših osobnih podataka te nam niste obvezni dati vaše osobne podatke kao uvjet korištenja stranica, osim ako je to potrebno da bismo vam pružili uslugu u skladu s vašim zahtjevom.

Putem internetskih stranica moguće je, ovisno o svrsi, prikupljanje osobnih podataka kao što su: ime i prezime, adresa e-pošte, OIB, datum i mjesto rođenja, kućna ili poslovna adresa, telefonski broj, podaci o stečenim kvalifikacijama i slično. Upisom osobnih podataka u za to predviđena polja dajete privolu da se navedeni podaci upotrebljavaju u svrhu za koju su dati.

Internetske stranice KUD-a koriste isključivo kolačiće koji su nužni za njihovo funkcioniranje.

Prikupljene podatke, kao i podatke koje je saznao na temelju pružanja usluga, KUD obrađuje u svrhu u koju su isti dati te ih može koristiti kako bi vam pružio učinkovitiju korisničku uslugu, olakšao korištenje web stranica uklanjanjem potrebe za učestalim upisivanjem istih podataka ili za prilagodbu web stranica vašim osobnim sklonostima i interesima.

Sigurnost vaših osobnih podataka. Internetske stranice štite vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja. Podaci na računalnim poslužiteljima pohranjuju se u kontroliranom, sigurnom okruženju, zaštićenom od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja.

KUD ne prodaje, ne iznajmljuje i ne posuđuje popise korisnika svojih stranica i njihove podatke trećim stranama.

Uvjeti i izmjene. Uvjeti ove Izjave o privatnosti uređuju upotrebu svih podataka prikupljenih za vrijeme primjenjivanja Izjave. Povremeno ćemo ažurirati ovu Izjavu o privatnosti, a nakon svake promjene ćemo navesti datum izmjena na vrhu ove stranice, koja će biti valjana od toga datuma. Predlažemo da povremeno pregledate ova pravila o privatnosti kako biste bili informirani o načinu na koji štitimo vaše podatke.

Ovime vas KUD ujedno informira da imate pravo na pristup svim datim osobnim podacima, kao i na njihov ispravak te da imate pravo naknadno odustati od prethodno datih suglasnosti, djelomično ili u cijelosti. Ako želite znati posjedujemo li i obrađujemo vaše osobne podatke ili ako želite pristupiti osobnim podacima koje imamo o vama, molimo vas da nas kontaktirate na .

Informacije za kontakt. KUD će rado primiti vaše komentare i sugestije u vezi s ovom Izjavom, kao i ostale primjedbe. Možete nam se obratiti na .